seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Informationale :

Sa revenim la Evanghelia biblica
mareste...

Sa revenim la Evanghelia biblica

(11 vote(s))

 
Pret: 4.00Lei
Cod produs: C67

Disponibil: nu


Cunoscut teolog sustine conceptia calvinista. Doctrina salvarii in perspectiva calvinista si arminiana

In 1684, celebrul teolog englez John Owen a publicat o lucrare intitulata The Death of Death in The Death of Christ (Moartea mortii in moartea lui Cristos), aparuta la Editura Agape, in forma prescurtata sub numele Viata prin moartea Lui. In paginile acestei carti, el examina in profunzime subiectul central al Evangheliei, adica rascumpararea pe care a efectuat-o Cristos murind pe crucea de pe Golgota. La reeditarea cartii lui Owen , catre inceputul anilor şaizeci, lui James I. Packer, el insusi renumit teolog actual, i s-a cerut sa introduca editia moderna a acestei carti vechi printr-un eseu. Aceasta introducere formeaza continutul brosurii de fata.
Lucrarea lui Cristos pe cruce are o importanta capitala in chestiunea salvarii omului. Ar fi deci de mirare ca dusmanul lui Dumnezeu sa nu caute sa o distruga inconjurind-o de invatatura gresita. Se pare ca lumea crestina a cazut astazi in aceasta capcana a diavolului. Ca urmare, este la fel de necesar sa demascam si sa denuntam aceasta invatatura gresita, cum e si sa afirmam adevarul biblic. Packer s-a achitat de aceasta misiune cu o mare claritate de gindire, aratind care este natura Evangheliei si modul cum trebuie ea proclamata.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.