seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei
Libraria Agape
     
    


Mergi la verificare
 
Alte edituri
Biografii
Carti de colorat
Copii-Tineret
Devotionale
Evanghelizare
Informationale
Marturii
Muzica
Poezie
Povestiri pentru copii
Predici
Spiritualitate germana
Studiu
beni

AGAPE : Informationale :

Ce spune Biblia despre cresterea copiilor
mareste...

Ce spune Biblia despre cresterea copiilor

(16 vote(s))

Adauga in cos
Pret: 12.00Lei
Cod produs: C82

Disponibil: da


Planul lui Dumnezeu pentru educarea copilului tau

Mai mult ca niciodata, crestinii au nevoie sa stie invatatura Bibliei despre cresterea copiilor si s-o puna in practica.
Parintii cauta azi raspunsuri de la experti in educatia copiilor, de la carti de profil si de la prieteni. Dar si expertii descriu cresterea copiilor din actualitate ca un cimp minat presarat cu pericole pe linie psihologica si emotionala.

Ce spune Biblia despre cresterea copiilor nu este o carte despre psihologia copilului, nici nu propune o metoda noua de educare a lui. Ea prezinta pur si simplu cit mai clar posibil principiile biblice referitoare la cresterea copiilor. John MacArthur, un bun cunoscator al Bibliei si un pastor, invatator, tata si bunic experimentat intra in profunzime in subiectele vitale legate de cresterea biblica a copiilor , cum ar fi :
- Patru principii utile de comunicare
- Metode eficiente de disciplinare facuta cu intelepciune si eficienta, avind rezultate pozitive
- Principii simple pentru identificarea, schimbarea si dezvoltarea deprinderilor la copiii nostri

„Sunt convins ca daca parintii crestini ar intelege si ar aplica principiile simple expuse in Scriptura, s-ar ridica deasupra tendintelor societatii seculare si si-ar creste copiii intr-un mod care sa-L onoreze pe Cristos, in orice cultura si in orice imprejurari“ – John MacArthur

John MacArthur este pastor al Grace Community Church din Sun Valley, California, precum si autor si conferentiar de succes. A scris peste saptezeci de carti, printre care Evanghelia dupa Isus, Biserica vie, Criza spiritualitatii. John si sotia sa, Patricia au patru copii adulti si 10 nepoti.

Excelent
Bine
Mediocru
Sarac
Foarte slab

 

Copyright © Libraria Agape. All rights reserved.